Ρέικι

Το Ρέικι είναι μια πολύ αρχαία θεραπευτική μέθοδος, που ανακαλύφθηκε εκ νέου στις αρχές του αιώνα από τον Dr Mikao Usui στα αρχαία σανσκριτικά κείμενα, μετά από μια μακρά και αφοσιωμένη αναζήτηση.

Είναι μια Ιαπωνική τεχνική για τη μείωση του στρες και την χαλάρωση όπως επίσης και την προωθηση της επούλωσης.

 

Χορηγείται με το "άγγιγμα των χεριών" στο σώμα και βασίζεται στην ιδέα ότι μία αόρατη "ενεργειακή δύναμη της ζωής" ρέει μέσα μας και είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί. Αν η "ενεργειακή δύναμη της ζωής" ενός ατόμου είναι χαμηλή, τότε είναι πιο πιθανό να αρρωστήσει ή να αισθανθεί άγχος, και αν είναι υψηλή, τότε είναι πιο πιθανό να είναι ευτυχισμένο και υγιές.

Η λέξη Ρέικι είναι κατασκευασμένη από δύο Ιαπωνικές λέξεις "Ρέι" που σημαίνει "Η Σοφία του Θεού ή η ανώτερη δύναμη" και "Ki" που είναι "η ενεργειακή δύναμη της ζωής". Έτσι το Ρέικι είναι στην πραγματικότητα "η πνευματικά καθοδηγούμενη ενεργειακή δύναμη της ζωής."

 

Μια θεραπεία Ρέικι δίνει την αίσθηση οτι μια υπέροχη λαμπερή λάμψη ρέει μέσα και γύρω μας. Το Ρέικι αντιμετωπίζει το άτομο ως σύνολο, συμπεριλαμβανομένων του σώματος, των συναισθήματων, του μυαλού και του πνεύματος δημιουργώντας πολλές ευεργετικές επιδράσεις που περιλαμβάνουν τη χαλάρωση και τα συναισθήματα της ειρήνης, της ασφάλειας και της ευημερίας. Πολλοί έχουν αναφερθεί στα θαυμαστά αποτελέσματα αυτής της θεραπείας.

Το Ρέικι είναι μια απλή, φυσική και ασφαλής μέθοδος πνευματικής θεραπείας και της αυτο-βελτίωσης που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Έχει αποτελεσματικότητα στο να βοηθάει σχεδόν κάθε γνωστή ασθένεια και να δημιουργεί πάντα μια ευεργετική επίδραση. Λειτουργεί, επίσης, σε συνδυασμό με όλες τις άλλες ιατρικές ή θεραπευτικές τεχνικές για την ανακούφιση από τις παρενέργειες και την προώθηση της ανάκαμψης.

 

30€ ανα συνεδρία